JustFog Q16 Clearomizer Starter Kit

E-Sigaretten

Toont alle 8 resultaten

Over de E-Sigaretten van Vape Deluxe

Uw Vape ervaring begint bij onze E-Sigaretten. Een Vapor zorgt voor het verhitten en verdampen van de vloeistoffen (Liquids) die onze E-Liquids bevatten. Een Elektronische Sigaret wordt bijgevuld met Navullingen, ook wel cartridges genoemd. Deze navullingen bevatten de gewenste smaak al, en hoeven alleen ingedraaid te worden in uw E Sigaret. Zo kunt u snel en gemakkelijk wisselen van smaak en nicotine gehalte.

Bent u nog niet overtuigd waarom Elektronisch roken veel makkelijker is? Dan doen wij graag voor u nog eventjes de voordelen van E Sigaretten op een rijtje: een aangename geur, geen as en troep die achter wordt gelaten door normale sigaretten, en altijd makkelijk mee te nemen op zak of in uw tas. Het omwisselen van de E Liquids en cartridges is zo gebeurd, en gaan veel langer mee dan een gewone sigaret. Ook kunt U altijd uw Elektronische Sigaretten met gemak opladen via de USB-kabel die geleverd worden met elk product. Deze kabel kan in zowel uw computer als in het stopcontact.

Voor vragen over onze Elektronische Sigaretten, en over onze andere producten en diensten kunt u contact opnemen met ons via onze contact pagina. Wij helpen en beantwoorden graag al uw vragen over elektronisch roken.