SuperSmoker E-Sigaret Incl. USB Oplader

SuperSmokerClub

Toont alle 3 resultaten

SuperSmokerClub E-Sigaretten

SuperSmokerClub E-Sigaretten bestel je bij met gemak op VapeDeluxe.nl! SuperSmoker is de bedenker van ‘s werelds eerste Elektronische Sigaret. Door ontwikkeling en technologie is SuperSmoker het A-Merk op het gebied van E-Sigaretten. De E-Sigaretten zijn gemaakt met u, de gebruiker, in gedachten, en zijn perfect voor rokers opzoek naar een alternatief. Dankzij de Navullingen (cartridges) van SuperSmoker kunt u met gemak wisselen tussen smaken en nicotinegehaltes in de E-Sigaretten. U kunt ook de Elektronische Sigaretten opladen, zodat u maar één keer een E-Sigaret hoeft te kopen. De SuperSmokerClub Navullingen kunnen gewoon bij het huisvuil.

Ook heeft SuperSmokerClub E-Sigaretten die gebruik maken van een opslag tank. Deze opslag tank kunt u makkelijk opvullen met de SuperSmoker E-Liquids, en zijn net als de Navullingen verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes.

Voor vragen over de SuperSmokerClub E-Sigaretten, en over onze andere producten en diensten kunt u contact opnemen met ons via onze contact pagina. Wij helpen en beantwoorden graag al uw vragen over elektronisch roken.