1 Review

JustFog Q16 Starterset

28.95

Dit product bevat:

 • 1 x Justfog J-Easy 9 Batterij
 • 1 x Justfog Q16 Clearomizer
 • 1 x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil
 • 1 x Justfog USB Oplaadkabel
 • 1 x Handleiding

Lees hier de handleiding van dit product op onze website.

Wissen
Categories: ,

JustFog Q16 Starterset

De JustFog Q16 Starterset maakt gebruik van E-Liquids en komt met veranderbaar voltage, batterij en een hervulbare 2ml JustFog Q16 Clearomizer tank.

De JustFog Q16 Starterset beschikt over een speciale Justfog batterij waarmee het voltage in 8 stappen ingesteld kan worden. De batterij heeft een capaciteit van 900mAh en het voltage kan ingesteld worden van 3,4V tot 4,8V. De JustFog Q16 Starterset wordt geleverd met een USB oplaadkabel en 2 coils van 1,6Ω (ohm).

De voordelen

 • Enorm veel damp en smaak
 • Anti lekkage systeem
 • Verstelbare voltage
 • Batterijniveau weergave
 • Geschikt voor beginners en gevorderden

J-EASY 9 BATTERIJ

De bijgeleverde J-Easy 9 Batterij, beschikt over een capaciteit van 900mAh. Het voltage is in 8 stappen in te stellen van 3,4 volt tot en met 4,8 volt. Op het display van de batterij worden het voltage en de resterende batterijcapaciteit weergegeven. Aan de onderkant van de J-Easy 9 batterij zit een micro USB aansluiting om op te laden. De J-Easy 9 batterij beschikt over beveiligingen die kortsluiting, oververhitting en over- of onderlading tegen gaan.

JUSTFOG Q16 CLEAROMIZER

De Q16 clearomizer van JustFog is gemaakt van verchroomd messing en Pyrex glas. De 510 aansluiting en een diameter van 16 millimeter maakt deze Clearomizer geschikt is voor gebruik met andere 510 batterijen. De instelbare luchttoevoer ring aan de onderkant van de Clearomizer maakt het mogelijk om de hoeveelheid lucht in te stellen tijdens het roken. U kunt deze Clearomizer ook los kopen bij ons in de winkel.

De bijgeleverde 1,6Ω coils zijn gemaakt van organisch katoen voor een zuivere E-Liquid smaak. Aangeraden wordt het gebruik van een voltage tussen 3,4V en 4,4V wat overeenkomt met 6 tot 12 Watt of coils tussen 1,0Ω en 3,0Ω. Meer hierover kunt u lezen in de bijgeleverde handleiding.

Waarom u voor Vape Deluxe kiest

Vape Deluxe biedt u naast de JustFog Q16 een uitgebreidt assortiment aan Elektronische Sigaretten en E-liquids. En bovenal, altijd 24/7 support. Heeft u een vraag of instructies nodig over uw product? Dan kunt u ons op elk moment van de dag bereiken op info@vapedeluxe.nl, of door simpelweg ons contactform in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk al uw vragen beantwoorden.

Extra informatie

Kleur

Zwart, Zilver, Licht Roze

1 review voor JustFog Q16 Starterset

 1. A. v. Aggele

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *