Migo Pod Systeem – Proefpakket met 4 Smaken

29.95

Dit product bevat:

Lees hier de handleiding van dit product op onze website.

Categories: ,

Vape Deluxe biedt u het Migo Pod Systeem Proefpakket aan! Deze unieke E-sigaret is gebaseerd op een “Klik & Go” systeem. Dit betekent dat u gedag kunt zeggen tegen het onhandige bijvullen van uw E-liquids, of het inschroeven van uw E-sigaret navullingen! Deze Pods zijn namelijk al van te voren gevuld, wat u weer het werk schilt. Met deze zeer compacte en gebruiksvriendelijke vape klikt u simpelweg de smaak die u wilt in, en hij gaat automatisch aan door inhalatie.

Wij willen graag iedereen de kans geven om dit geweldige product uit te proberen. Daarom hebben wij voor u het proefpakket, zodat u met een kleine aankoop veel zelf kan uitproberen. Ook bevat deze aanbieding 4 verschillende smaken, elk met een unieke eigenschap, zodat u de volgende keer precies weet welke Migo Pods u bij ons wilt bestellen!

De 4 smaken zijn:

Dry-Aged Tobacco, Almond Tobacco, Euka Menthol en Melon Smoothie.

De Migo beschikt over een oplaadbare 260mAh batterij en komt met een meegeleverde micro USB kabeltje.  De Migo pods hebben een E-liquid inhoud van 1.3ml. Op onze website vind u alle 5 smaken voor uw Migo Pod Systeem.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Laat een review achter voor “Migo Pod Systeem – Proefpakket met 4 Smaken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *