Wilt u een bestelling of product retourneren? Lees dan eerst deze pagina voor alle nodige informatie over het retourproces bij Vape Deluxe.

1. U checkt de conditie van uw bestelling
Wij accepteren alleen retours van producten die niet zijn gebruikt. U wilt natuurlijk ook niet een gebruikte E-sigaret of E-Liquid ontvangen.

2. U meldt de retour bij Vape Deluxe
Wanneer u in onze webwinkel een bestelling plaatst, heeft u 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om uw retour aan te geven. Dit kunt u doen via onze contactpagina of onze E-mail info@vapedeluxe.nl. Meldingen via de telefoon of in persoon zullen niet worden geaccepteerd en behandeld.

3. U verstuurt de retour naar ons adres
Nadat uw melding is goedgekeurd, mag u de retour versturen naar: Nassaulaan 6, 2628 GH, Delft, Nederland. De verzendkosten worden door ons gefinancierd wanneer reden van de retour komt door een onjuistheid vanaf onze kant. In elk ander geval bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten.

4. Wij handelen de retour af
Nadat wij de retour hebben ontvangen sturen wij u de correcte bestelling of zetten wij het aankoopbedrag op uw account saldo. Hiervoor kunt u zelf kiezen tijdens de melding van de retour.

Bevestig uw leeftijd Voor deze website moet u 18 jaar of ouder zijn. Controleer je leeftijd om de inhoud te bekijken.

Geen producten in de winkelwagen.