Retourneren

Over het retourneren van producten op VapeDeluxe.nl

Op elke bestelling op VapeDeluxe.nl kunt u binnen een afkoelingsperiode van 14 dagen zonder opgaaf van redenen uw product retourneren. Deze afkoelingsperiode gaat in op de dag van ontvangst van het product. U kunt het product alleen retourneren als het voldoet aan de volgende eisen:

  • Het product is ongebruikt.
  • Het artikel is compleet.
  • Het product is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Indien bestelde artikelen beschadigd bij u arriveren, verzoeken wij u dit onmiddellijk bij ons te melden.
Voordat u het product retourneert aan VapeDeluxe.nl vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen via de volgende  opties:

Wij zullen zo snel mogelijk uw retour aanvraag beantwoorden. Zodra het probleem telefonisch of per E-mail is opgelost, kunt u het product terug opsturen binnen 14 dagen aan:

VapeDeluxe.nl
Nassaulaan 6
2628 GH, Delft

De kosten van verzending zijn op het moment van versturen voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst crediteren op uw saldo-account op VapeDeluxe.nl. Deze kosten worden samen met het bedrag van het product gestort op uw persoonlijke portemonnee in onze webwinkel na ontvangst.

Retour zending

Retour sturen gebeurt voor risico van de klant. De klant dient te zorgen dat de te retourneren artikelen goed verpakt zijn. VapeDeluxe.nl is niet aansprakelijk voor het niet of later aankomen van door de klant gestuurde retouren.

E-Sigaretten die gebruikt zijn

Hiermee bedoelen wij dat de E-Sigaret is gevuld met liquid (of met navulling) en ook met de mond heeft aan gezeten. Deze nemen wij niet retour. U kunt het vergelijken met een tandenborstel of oordopjes. U wilt immers toch ook een ongebruikte E-Sigaret waar niemand met zijn/haar mond heeft aangezeten? Er is ook geen twijfel over mogelijk dat een e-sigaret erg persoonlijk van aard is en een hygiëneproduct betreft. Om redenen van gezondheidsbescherming en/of hygiëne kunnen deze producten niet worden teruggezonden.