ZenSations Starterset – Tabak 16.5 mg/ml Nicotine

9.95

Dit product bevat:

  • 1 x 350 mAh Li-ion batterij Grijs
  • 1 x refill
  • 2 x extra Filters
  • 1 x USB oplader
  • 1 x luxe, stevige etui

De starterset van ZenSations gebruikt niet E-liquids, maar voorgevulde cartridges en elke cartridge geeft ongeveer 500 puffs (trekjes). Uw kunt deze navullingen makkelijk inschroeven in de meegeleverde batterij. Er zijn meerdere smaken cartridges en navullingen van ZenSations verkrijgbaar in onze webshop. De ZenSations Starterset heeft een oplaadbare 350mAh batterij en het geheel wordt in een luxe etui geleverd.

Deze E-sigaret is een geweldig alternatief op roken, en kan daarom ook gebruikt worden als vervanger van de normale sigaret. Ook vind u op onze website verschillende nicotinegehaltes voor de navullingen van ZenSations. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine u wilt inhaleren. Het wordt aangeraden voor rokers die willen overstappen om een redelijk hoog gehalte te nemen, zodat het ook echt de nood voor nicotine verminderd. Daarom zit er bij deze starterkit navullingen van 16.5 mg/ml nicotine.

Opladen duurt ongeveer 4 uur. De batterij is vol als de LED op de voorkant van de batterij uit is. U kunt de batterij opladen door middel van de bijgeleverde USB kabel. Deze stopt u simpelweg in een adapterblok of in uw laptop/pc.

Let op! De LED op de USB lader blijft altijd rood.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Laat een review achter voor “ZenSations Starterset – Tabak 16.5 mg/ml Nicotine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *